Ana Sayfa Siyaset HÖH Gençlik Kolları: Seçmenlerin %80-90’ını DOST’tan HÖH’e geri döndürdük!

HÖH Gençlik Kolları: Seçmenlerin %80-90’ını DOST’tan HÖH’e geri döndürdük!

758
Paylaş

Mart 2017’de DOST Partisine oy verenlerin % 80’ni, bazı bölgelerde hatta % 90’ı, HÖH’e geri döndü ve 26 Mayıs’ta Partinin Avrupa Parlamentosu adaylarını destekleyecek. Bu veriler, dün Momçilgrad yakınlarındaki Makaza otelinde gerçekleştirilen HÖH Gençlik Kolları Konseyi’nin genişletilmiş toplantısında bildirildi.
26 Mart 2017’de yapılan meclis seçimlerinde Kırcali seçim bölgesinde 38 940 kişi HÖH’e oy verirken, DOST için 18 718 kişi oy kullanmıştı.
24rodopi.com’un verdiği habere göre, Ahmed Dogan Avrupa Parlamentosu seçimlerinde Kırcali ilinden HÖH için 51 180 oy istedi. Ancak HÖH’ün AP aday listesindeki 17 isimden biri dahi Kırcalili değil. 7 belediyedeki HÖH Gençlik Kolları, HÖH’ün AP aday listesini en iyi liste olarak değerlendiriyor.
Olaybg.com