Ana Sayfa Yaşam İki genç yaşlı kadını yanan evden kurtardı

İki genç yaşlı kadını yanan evden kurtardı

1016
Paylaş

İki genç 74 yaşındaki bir kadını kendi evinin alevlerinden kurtardı. 24smolian.com’un verdiği habere göre, yangın Salı gecesi Çokmanovo köyünde meydana geldi.
18 yaşındaki Denis Brahomov ve 19 yaşındaki Marçelo Adilov, Smolyan’dan evlerine giderken gece saat 1.00’de alevleri gördü. Gençler hemen eve girip yalnız yaşayan 74 yaşındaki kadını evden çıkardı. Bu arada 112 Acil Servisine haber verip olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.
Alevler yaşlı kadının evini tamamen yok etti. Yangının sebepleri henüz araştırılıyor. Denis Brahomov ve Marçelo Adilov’un müdahalesi ile 74 yaşındaki kadın, alevlerden zarar görmeden kurtuldu.
Smolyan Emniyet Müdürlüğü, bir insanın yaşamını kurtardıklarından dolayı Denis Brahomov ve Marçelo Adilov’a teşekkür etti.
Olaybg.com